Barátságos szálloda a Grossglockner lábánál

Kutyabarát szolgáltatások

  • Érkezéskor alvópokróc, itatótál, sétáltató zacskó és meglepetés a szobában
  • Lehetőség van egy elkülönített helyiségben a kutyával együtt étkezni
  • A környéken számtalan kiránduló-útvonal várja a kutyás felfedezőket

 

Fekvése

A kellemes szálloda a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000 m feletti hegycsúcsokkal körülölelve – joggal tartják az Alpok egyik legszebb helyének.

A barátságos, kellemes, sportos hotel Heiligenblut településen található.

Szolgáltatások

Kiváló éttermének kulináris sokszínűsége leginkább egy piac forgatagához hasonlít. Reggel 10.00 óráig válogathat a bő kínálatból, esténként pedig a látványkonyhában a szeme előtt elkészített ételekből fogyaszthat.

A heiligenbluti szálloda nem wellness szálloda, mégis számos lehetőséget kínál a nap fáradalmainak levezetésére vagy fürdő-részlegében egy esős nap kellemes eltöltésére.

  • medence (10×5 m)
  • gyerekpancsoló
  • szauna és gőzkabin
  • aromatarápiás infrakabin háttérzenével
  • pihenőhelyiség
  • felár ellenében masszázs
  • fürdőköpeny-bérlés 5,00 EUR/tartózkodás

Heiligenblut a korlátlan télisport-kínálaton és nyári túraútvonalakon túl is számtalan további sportolási lehetőséggel várja Vendégeit. A szállodához tartozik egy teniszcsarnok, amelyben két gumigranulátumos teniszpálya és egy kispályás focipálya, valamint egy squashpálya található. Ezek mellett pingpongasztalok is találhatók a szabadban és a csarnokban. Az adrenalinfüggőket nyáron rafting- és kanyoningtúrák, via ferrata útvonal, télen hótalpas túrák és mászható jégfal várja.

A családbarát szálloda animátora változatos programokkal várja a legkisebbeket és a felnőtteket is. A gyerek-klub hétfőtől péntekig 9.00 és 17.00 óra között várja a gyerekeket játékokkal és szórakoztató programokkal. Gyerekdiszkó, közös társasjátékozás és vicces versenyek is színesítik a legkisebbek nyaralását. A kertben hinta, csúszda és mászóka segít levezetni a túrázás vagy síelés után még mindig megmaradt energiákat. A büfévacsoránál minden nap találnak a gyerekek ízlése szerint elkészített fogást. Hogy a szülők nyugodtan vacsorázhassanak, a gyerek-klubot esténként ismételten megnyitják.

Kutyabarát szolgáltatások

A szállodában a kutyák, macskák és más kisállatok is szívesen látott vendégek. Érkezéskor a kutyával érkező vendégek szobájába készítenek egy alvópokrócot, itatótálat, sétáltató zacskókat és egy kis kedvességet a négylábú családtagok számára.

Itt a négylábúak is otthon érezhetik magukat, és nem kell egyedül maradniuk a szobában az étkezések idején sem. Az étteremben egy elkülönített, a lépcsőházból külön megközelíthető részben együtt foglalhatnak helyet gazdáikkal.

Szobák

Economy kétágyas/Egyágyas szoba (kb. 16 m²)

Franciaággyal, síkképernyős Sat-TV webcam csatornával a hegyről, vezeték nélküli internet a szobában, telefon, zuhanyzó, hajszárító, loggia
Minimális létszám: 1 fő
Ajánlott maximális létszám: 2 felnőtt vagy 1 felnőtt és 1 gyerek
Gyerekkedvezmény a 2. főtől

Kétágyas szoba (kb. 20 m²)

Franciaággyal, ülősarok, síkképernyős Sat-TV webcam csatornával a hegyről, vezeték nélküli internet a szobában, telefon, zuhanyzó, hajszárító, loggia
Minimális létszám: 1 fő
Ajánlott maximális létszám: 2 felnőtt vagy 1 felnőtt és 1 gyerek
Gyerekkedvezmény a 2. főtől

Kétszintes szoba (kb. 34 m²)

Két franciaágyas hálószoba lépcsővel összekötve, ülősarok, síkképernyős Sat-TV webcam csatornával a hegyről, vezeték nélküli internet a szobában, telefon, zuhanyzó, hajszárító, loggia
Minimális létszám: 2 fő
Ajánlott maximális létszám: 4 felnőtt + 1 kisgyerek rácsos ágyban
Gyerekkedvezmény a 3. főtől

Családi szoba (kb. 44 m²)

2 egymás melletti standard kétágyas szoba egy közös előtérrel összekötve, ülősarok, síkképernyős Sat-TV webcam csatornával a hegyről, vezeték nélküli internet a szobában, telefon, zuhanyzó, hajszárító, loggia
Minimális létszám: 3 fő
Ajánlott maximális létszám: 4 felnőtt vagy 2 felnőtt és 2 gyerek
Gyerekkedvezmény a 3. főtől

Schareck kétágyas szoba (kb. 24 m²)

Franciaággyal, ülősarok, síkképernyős Sat-TV webcam csatornával a hegyről, vezeték nélküli internet a szobában, telefon, zuhanyzó vagy fürdőkád, hajszárító, erkély
Minimális létszám: 1 fő
Ajánlott maximális létszám: 2 felnőtt vagy 1 felnőtt és 1 gyerek
Gyerekkedvezmény a 2. főtől

Schareck apartman-szoba (kb. 30 m²)

Apartman-szoba franciaágyas hálószobával és nappalival, ahol egy kihúzható kanapé is található, ülősarok, síkképernyős Sat-TV webcam csatornával a hegyről, vezeték nélküli internet a szobában, telefon, zuhanyzó vagy fürdőkád, hajszárító, erkély
Minimális létszám: 2 fő
Ajánlott maximális létszám: 2 felnőtt és 1 gyerek
Gyerekkedvezmények a 3 főtől. 

Viehbühel apartman-szoba (kb. 31-35 m²)

Apartman-szoba franciaágyas hálószobával és nappalival, ahol egy kihúzható kanapé is található, ülősarok, síkképernyős Sat-TV webcam csatornával a hegyről, vezeték nélküli internet a szobában, telefon, zuhanyzó vagy fürdőkád, hajszárító, erkély
Minimális létszám: 2 fő
Ajánlott maximális létszám: 2 felnőtt és 2 gyerek
Gyerekkedvezmények a 3. főtől

Fleissalm apartman-szoba (kb. 46 m²)

Apartman-szoba egy hálófülkével a felnőtteknek, kis kétágyas hálószobával a gyermekeknek és egy nagy nappalival, ahol egy kihúzható kanapé is található, ülősarok, síkképernyős Sat-TV webcam csatornával a hegyről, vezeték nélküli internet a szobában, telefon, zuhanyzó vagy fürdőkád, hajszárító
Minimális létszám: 3 fő
Ajánlott maximális létszám: 2 felnőtt és 2 gyerek
Gyerekkedvezmények a 3. főtől

Glocknerblick apartman-szoba (kb. 43 m²)

Apartman-szoba két hálószobával és nappalival, ahol egy kihúzható kanapé is található, ülősarok, síkképernyős Sat-TV webcam csatornával a hegyről, vezeték nélküli internet a szobában, telefon, zuhanyzó vagy fürdőkád, hajszárító, erkély
Minimális létszám: 3 fő
Ajánlott maximális létszám: 2 felnőtt és 2 gyerek
Gyerekkedvezmények 3. főtől

Téli sportok, síelés

High Life! Talán ez a legmegfelelőbb kifejezés a téli életérzésre Heiligenblutban. Nem csak azért, mert a fahatár felett fekvő sípályák álomszépek, hanem azért is, mert itt egészen a tavaszi hónapokig gondtalanul síelhet.
Azonban Heiligenblut nem csak a sípályáiról híres. Lehet itt még szánkózni, korcsolyázni, befagyott vízesésen jégfalat mászni, lovas szánkózni, hóraftingolni, sítúrázni és túrázni. 

A Heiligenblut-Grossglockner sírégió
A Grossglockner/Heiligenblut-i régió (1301 m) vadregényes sípályái a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén 14 felvonóval várják a sportág szerelmeseit, melyek 2.912 méterre viszik fel a síelni vágyókat. A közel 60 km sípálya teljesen hóbiztos és csak arra vár, hogy kipróbálja rajta carving vagy snowboard tudását.

Síelés a Grossglocknernél: Álomszép sípályák, mély hóval borított hegyoldalak, kilátással Ausztria legmagasabb hegycsúcsára, a Grossglocknerre. Ezzel és még sok mással várja Önt Heiligenblut. Egész évben a hegyek varázslata, a maguk 3000 méteres magasságával, a hamisítatlan természet, a biztonság és a vidéki kultúra meghittsége hívogat számtalan szabadidős ajánlattal.

Nyári sportok

Barangolja be kutyájával a Großglockner álomszép hegyvidékét és a „Hohe Tauern” Nemzeti Parkot!
Válassza a számtalan lehetőség közül az Ön személyes igényeinek és elképzeléseinek legmegfelelőbbet, egy élményekben gazdag utazást!

Vegyen részt a szálloda által szervezett programokon vagy fedezze fel a vidéket egyedül, családjával vagy négylábú társával.

A szálloda minden vendége kap Karintia Nemzeti Park Kártyát, amellyel több mint 100 kirándulási célpontot látogathat meg ingyenesen vagy kedvezményesen, valamint választhat a Hohe Tauern Nemzeti Park kínálatából. Ide tartoznak például a vezetett túrák, vadállat-megfigyelések és még sok más.

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat az időpont és a személyek számának megadásával az ajánlatkérés gomb segítségével.
Ajánlatkérésére a lehető legrövidebb időn belül e-mailben válaszolunk.

 

Térkép