Család- és kutyabarát üdülőfalu a Vértes szívében

 

Egy hely, ahol a magánház privát szférája egy szálloda wellness-, gasztronómia- és gyerekbarát szolgáltatásainak kényelmével ötvöződik. Az üdülőfalu egyedülálló szálláslehetőséggel kedveskedik vendégeinek: egy egész ház áll a vendégek rendelkezésére, ahol zavartalanul tölthetik a szabadidejüket. A házak biztosítják az otthon melegét és kényelmét, érkezzenek akár családdal vagy baráti társasággal.
A négylábú családtag pedig az Üdülőfaluból közvetlenül induló erdei kiránduló- és túraútvonalakon élvezheti a természet közelségét és a szabadságot.

Az Üdülőfaluban többféle felszereltségű házak közül lehet választani: család-, baba- és gyerekbarát házak, de akár saját medencével rendelkező házban is pihenhetnek a vendégek.

Szolgáltatások:

  • 300 m² vízfelületű élményfürdő sodrófolyosóval, pezsgőfürdővel és élményelemekkel
  • a gyerekek számára külön medence
  • finn- és infra szauna
  • bowling pályák
  • biliárd asztalok

A fedett élményfürdő mellett kinti medencék és vízi csúszdák is biztosítják a kikapcsolódást a melegebb hónapokban. Az időjárástól függően általában már június közepétől a vendégek rendelkezésére áll a kültéri medence, a gyerekmedence és a két vízi csúszda, amelyek szeptember végéig használhatók.

A gyerekek a játszóházban, a 100 nm-es játszólabirintusban vezethetik le energiáikat, a nyugodtabb természetűek pedig kreatív műhelyben kézműveskedhetnek.

Étkezés:

A konyha nemzetközi és mediterrán jellege mellett hangsúlyosak a házias, magyaros ízek. A legkisebb vendégek számára gyerekmenü az ismerős és kedvelt fogásokkal. Figyelnek azokra is, akik bármilyen ételre érzékenyek vagy a vegetáriánus étrendet részesítik előnyben.

A házak foglalhatók ellátás nélkül, de étkezéssel is: reggelivel, félpanzióval és teljes ellátással.
**A bővített félpanzió reggelit és vacsorát valamint leves ebédet tartalmaz.

Aktuális ajánlataink:

Hétköznapok és hétvégék 
Az ajánlat érvényessége: 2018.09.01-12.21.

Ár: 97.600,- Ft/család* 3 nap/2 éj ártól, bővített félpanzióval**
Kutyafelár: 3.000,- Ft/kutya/éj
* A „család” 2 felnőttet és akár 4 (14,99 év alatti korú) gyermeket jelent , a szülőkkel egy házban elszállásolva, azonos ellátástípusban, Komfort apartmanházban. 

Személyre szabott ajánlatot a vendégszám és az időpont megadásával az Ajánlatkérés gomb segítségével kérhetsz. Ajánlatkérésedre a lehető legrövidebb időn belül e-mailben válaszolunk. 

 

 

Őszi baráti kiruccanás – természetesen négylábúak társaságában
Az ajánlat érvényessége: 2018.09.01-11.26., kivéve 10.19-11.04.

Ár: 206.820 Ft/ 2 család*/ 4 nap/3 éj bővített félpanzióval**
Kutyafelár: 3.000,- Ft/kutya/éj

* A „család” 2 felnőttet és akár 4 (14,99 év alatti korú) gyermeket jelent, a szülőkkel egy házban elszállásolva, azonos ellátástípusban, Komfort apartmanházban. 

Az Üdülőfalu házai 122 és 185 nm-es nagyságúak (kerttel, akár saját belső medencével), ahol együtt kényelmesen elfér 2 baráti család vagy akár 3 generáció is együtt üdülhet.

A 25 hektáros üdülőparkban hatalmas játszóház, játszóterek, kültéri és beltéri medencék biztosítják a gyerekek szórakozását.

Wellness szolgáltatások és kulináris élmények

HÉTVÉGEKEN ajándék is: 0 Ft-os díjjal vehetnek igénybe foglalásonként

1 alkalommal 1 óra időtartamra bicikliket vagy túrabotokat vagy rollereket az egész család részére a kapacitás erejéig és a masszázskínálat bármely elemét 1 főre 1 alkalommal, hogy a gyerekek a Villaparkban töltött idő minden percét élvezzék, a szülők pedig ez idő alatt a kikapcsolódás minden pillanatát.

 

Őszi Vidám Napok az őszi szünet idején
Az ajánlat érvényessége: 2018.10.19-11.04.

Élményszüret a gazdag programtermésből 

109.600 Ft/család*/ 3 nap/2 éj bővített félpanzióval**
Kutyafelár: 3.000,- Ft/kutya/éj

Programok kicsiknek, nagyoknak:

Őszi vidámkodás, sport- és animációs programok, tökfaragóverseny, esti Halloween – jelmezes lámpás édességkeresés a parkban, Dömötörözés ahogy azt kell – birkaterelő verseny, tematikus kreatív kézműves programok, Quad és terepjáró program – pályán és a park körül, sportok (kalandos rollerverseny,”gólkirály”) Bambino Disco

Személyre szabott ajánlatot a vendégszám és az időpont megadásával az Ajánlatkérés gomb segítségével kérhetsz. Ajánlatkérésedre a lehető legrövidebb időn belül e-mailben válaszolunk.