Család- és kutyabarát üdülőfalu a Vértes szívében

Egy hely, ahol a magánház privát szférája egy szálloda wellness-, gasztronómia- és gyerekbarát szolgáltatásainak kényelmével ötvöződik. Az üdülőfalu egyedülálló szálláslehetőséggel kedveskedik vendégeinek: egy egész ház áll a vendégek rendelkezésére, ahol zavartalanul tölthetik a szabadidejüket. A házak biztosítják az otthon melegét és kényelmét, érkezzenek akár családdal vagy baráti társasággal.
A négylábú családtag pedig az Üdülőfaluból közvetlenül induló erdei kiránduló- és túraútvonalakon élvezheti a természet közelségét és a szabadságot.

Az Üdülőfaluban többféle felszereltségű házak közül lehet választani: család-, baba- és gyerekbarát házak, de akár saját medencével rendelkező házban is pihenhetnek a vendégek.

A házak 122 és 185 nm-es nagyságúak (kerttel, akár saját belső medencével), ahol együtt kényelmesen elfér 2 baráti család vagy akár 3 generáció is együtt üdülhet.

A 25 hektáros üdülőparkban hatalmas játszóház, játszóterek, kültéri és beltéri medencék biztosítják a gyerekek szórakozását.

Szolgáltatások:

  • 300 m² vízfelületű élményfürdő sodrófolyosóval, pezsgőfürdővel és élményelemekkel
  • a gyerekek számára külön medence
  • finn- és infra szauna
  • bowling pályák
  • biliárd asztalok

A fedett élményfürdő mellett kinti medencék és vízi csúszdák is biztosítják a kikapcsolódást a melegebb hónapokban. Az időjárástól függően általában már június közepétől a vendégek rendelkezésére áll a kültéri medence, a gyerekmedence és a két vízi csúszda, amelyek szeptember végéig használhatók.

A gyerekek a játszóházban, a 100 nm-es játszólabirintusban vezethetik le energiáikat, a nyugodtabb természetűek pedig kreatív műhelyben kézműveskedhetnek.

Étkezés:

A konyha nemzetközi és mediterrán jellege mellett hangsúlyosak a házias, magyaros ízek. A legkisebb vendégek számára gyerekmenü az ismerős és kedvelt fogásokkal. Figyelnek azokra is, akik bármilyen ételre érzékenyek vagy a vegetáriánus étrendet részesítik előnyben.

A házak foglalhatók ellátás nélkül, de étkezéssel is: reggelivel, félpanzióval (bővített félpanzióval) és teljes ellátással.

Személyre szabott ajánlatot a vendégszám és az időpont megadásával az Ajánlatkérés gomb segítségével kérhetsz. Ajánlatkérésedre a lehető legrövidebb időn belül e-mailben válaszolunk.