Feltöltődés a Balaton-felvidéken

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park szomszédságában, a Balatonfüredtől mindössze 10 km-re található hotel nem tartozik a klasszikus, kastélyból átalakított szállodák sorába. A viszontagságos évtizedek után 1992-ben kedvező fordulat következett be a Kastély életében: a régi épület mellé egy új háromszintes, az eredeti stílusához hasonló szállodát emeltek, amely azóta biztosítja a pihentető kikapcsolódást vendégeinek csodálatos természeti környezetben. A számtalan szebbnél-szebb kirándulóhely, a természeti és kulturális értékek, és nem utolsó sorban a Balaton közelsége teszi vonzóvá ezt a vidéket mindazok számára, akik feltöltődésre vágynak kicsit távol a világ zajától.

Két illetve három éjszakás csomagajánlatok reggelivel vagy félpanzióval

Két éjszaka reggelivel 33.000,- Ft/2 fő; félpanzióval 49.000,- Ft/2 fő
Három éjszaka reggelivel 49.000,-Ft/2 fő; félpanzióval 73.000,- Ft/2 fő

Gyermekeknek 10 éves korig a szülőkkel közös szobában, pótágyon a szállás reggelivel 1.000,- Ft. Külön szobában 50% kedvezményt biztosít a szálloda.
10-14 éves korig a szülőkkel közös szobában 50% kedvezmény a teljes árból, külön szobában 25%.
A kedvezmények fél adag fogyasztása esetén az étkezések alkalmával is igénybe vehetők.

A kutya után fizetendő kutya-/gazdabarát díj: 1.000,- Ft/éjszaka/kutya

A Szállodában mindhárom SZÉP kártyával lehet fizetni.Ajánlatkérés

 

Szolgáltatások

A szálloda egész évben várja a természet frissességével feltöltődni vágyó vendégeket. A város zajától távoli környezet és a szálloda wellness szolgáltatásai lehetővé teszik a tökéletes kikapcsolódást. Ezt szolgálja a “TV nélküliség” is.

  • Infraszauna, masszázs, edzőszoba, tenisz, biliárd, asztalitenisz
  • Lovaglás, lovaskocsizás
  • WIFI

Kutyabarát szolgáltatások

A kutyával érkező vendégek számára a szálloda igyekszik a legmegfelelőbb elhelyezésű szobát biztosítani Önöknek.

A Cservölgy és környéke csodálatos kirándulóhelyekkel csábítja a két-és négylábú természet-kedvelőket kisebb-nagyobb sétákra.

Az autóval érkező vendégek a hotel biztonságos, zárt kertjében parkolhatnak, autóbusszal vagy vonattal érkezők számára pedig a szálloda transzfert biztosít a balatonfüredi és veszprémi állomáshelyekről.

Néhány kirándulási lehetőség a környéken:

Koloska-völgy

Az egyik legnépszerűbb kirándulóhely a balatonfürediek és környékbeliek körében. Kiépített piknikező hely gyönyörű, vadregényes, sziklákkal tarkított környezetben, erdei tornapályával és forrásokkal.
A völgyben kapott helyet egy 2,2 hektáros vadaspark is, amely reggel 8:00 és 18:00 között ingyenesen látogatható. A parkban nyolc vadfajjal lehet megismerkedni, például dámszarvassal, őzzel és fácánnal. A kalandvágyóbbak több magaslesről is élvezhetik a kilátást vagy készíthetnek remek fotókat!

Tihanyi gejzírkúpok

A gejzirit- vagy gejzírkúp a forró víz kitörése közben felszínre kerülő iszapokból megkövesedett képződmény. A mintegy hárommillió évvel ezelőtt képződött gejzírmező területén ma is kb. 100 kúp megtalálható. Fantasztikus látvány, kiváló helyszín környékbeli kirándulásra. A tihanyi éttermek, kávézók sincsenek innen messze, amelyek közül néhányban gyönyörű panorámás teraszon fogyaszthatják el kávéjukat vagy ebédjüket, miközben az egész Balaton a lábuk alatt terül el.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat a kívánt időpont megjelölésével az ajánlatkérő gomb segítségével!
Ajánlatkérésére a lehető legrövidebb időn belül e-mailben válaszolunk.

Ajánlatkérés