Kastély- és wellness-szálló Vas megyében

Kutyabarát szolgáltatások
Kutyabarát faktor 3

 

  • A szálloda mindkét részében szívesen fogadják a négylábú kedvenceket 
  • A környék kiválóan alkalmas hosszabb-rövidebb sétákra, kirándulásokra

 

 

Nyugodt, festői környezetben, egy 13 hektáros arborétum ölelésében található a 150 éves Festetich Kastélyszálló és a modern Zsuzsanna Hotel, melyben a gyógyvizes medencék találhatók. Az összesen több mint 70 férőhellyel – ideális helyszín egyéni és családos pihenésre.

A Kastélyszálló

A Festetich Kastélyszálló és a Zsuzsanna Hotel egy barátságos kis Vas megyei település szélén, gyönyörű környezetben, egy 13 hektáros mesebeli arborétum ölelésében található. 

A kastély építése 1855-ben kezdődött, a munkát végül gróf Festetich Andor fejezte be, aki 1872-től birtokolta az épületet és a hozzá tartozó földterületet. Az ő nevéhez fűződik a hatalmas arborétum is, amelyben Festetich több mint ötszázféle növénykülönlegességet gyűjtött össze, és kialakította a kastélyt övező teraszokat. 1910-től báró Baich Mihály lett az új tulajdonos, aki tervszerű kertépítést folytatott, elkészíttette a kastélyhoz vezető szerpentin-utat is, és kialakította jelenlegi arculatát.

A kastélyépület jelentős része az 1950-es években lángok martalékává vált, csupán a főfalak maradtak épen. A felújítási munkák 1990-ben kezdődtek meg, a több mint százötven éves műemlék rekonstrukciójakor sikerült megőrizni a kastély egykori hangulatát, mindemellett a szálloda szolgáltatásai a kor igényeit is maximálisan kielégítik.

A vendégek egyszerre élvezhetik az arborétum csendjét, nem mindennapi romantikáját és a saját kútból táplált gyógyvizes fürdő élményét. Utóbbi a kastélytól egy percnyire, a Zsuzsanna Hotelben található.

A szálloda étterme hazai és nemzetközi ínyencségekkel várja a látogatókat – természetesen vegetáriánus vagy lisztérzékeny vendégeink kívánságait is ki tudják elégíteni.

Szobák

Standard szobák: 20-30 m2
Lakosztály jellegű szobák: 30-55 m2
Összesen: 12 szoba

Zsuzsanna Hotel

A Kastélyhoz tartozó Zsuzsanna Hotel gyógyvizes fedett- és szabadtéri fürdővel, masszázs-medencével is rendelkezik.

A hotelben 14 szoba található, fürdőszobával, minibárral, széffel, telefonnal és tévével felszerelve, köztük kettő, három és négyágyasak, összesen 40 férőhellyel. A medencékhez külön drinkbár tartozik, ahol vendégeink enyhíthetik fürdőzés utáni szomjukat. Nyáron a külső medence mellett grill estéket rendeznek.

A gyógyfürdő

Az 55 fokos gyógyvíz a 2001 nyarán fúrt saját kútból, 1260 m mélységből tör fel. Az ásványi anyagokban nagyon gazdag víz összetételénél fogva – több mint 5100 mg/l sótartalom – rendkívül kedvező hatást fejt ki a mozgásszervi, reumatikus, szív és érrendszeri, valamint a női és bőrgyógyászati betegségek gyógyítására, enyhítésére, ellenjavallata nincs.

Gyógyászati szolgáltatások:
Masszázs, infraszauna, szolárium. A Zsuzsanna Hotelben gyógyvizes fedett medence és masszázsmedence található. A szabadtéri strandmedence májustól szeptemberig üzemel.

Kutyabarát szolgáltatások

A szálloda mindkét részében szívesen fogadják a négylábú kedvenceket.

Árak

A szállodák árai szezonoktól függően eltérőek, kérj személyre szabott ajánlatot a vendégek számának és a kívánat időpont megadásával. Ajánatkérésedere a lehető legrövidebb időn belül e-mailben válaszolunk.

 

Térkép