Kutyajó blog

2014 végén utazási rovatot indítottunk az „a kutya” újságban, amelyben saját tapasztalataink alapján, kutyás szemmel mutatunk be olyan régiókat itthon és a környező országokban, amelyeket érdemes kutyával is felkeresni.

Célunk az ismert és eldugott természeti és kulturális értékeink feltérképezése és bemutatása mellett a kutyával történő utazás sajátosságainak megismertetése. Igyekszünk hasznos tanácsokkal és első kézből szerzett információkkal segíteni a kutyás társadalom azon tagjait, akik szívesen utaznak és kirándulnak kedvencükkel.

A következőkben itt is bemutatjuk ezeket és további kirándulóhelyeket, kiegészítve kutyabarát szállásokkal, amelyeket kifejezetten az adott tájegységek felfedezéséhez javaslunk.

A saját tapasztalatunkon túl megosztjuk Vendégeink beszámolóit is, akik pihenésükhöz az általunk ajánlott kutyás szálláshelyek egyikét választották, és beszámoltak nekünk élményeikről.

Ezúton is szeretnénk buzdítani Titeket, hogy ha kutyabarát helyen jártok, vagy négylábú társatokkal kirándultok, küldjetek nekünk élménybeszámolót! Segítsük együtt tapasztalatainkkal azokat, akik mennének, de nem tudják hova, vagy, hogy hol, mire számíthatnak.

Írjunk együtt kutyás blogot!