Magunkról

Kedves Kutyabarát!

Te is szeretnéd az év legszebb pillanatait a leghűségesebb barátoddal gondtalanul együtt tölteni?
Szeretnél olyan helyeken nyaralni, ahol a kutya nem akadály, hanem kifejezetten szeretettel látják és kényeztetik őt is?

Szeretnél gyönyörű helyeket felfedezni kutyáddal és csodálatos élményekkel gazdagodni?

Akkor a legjobb helyen jársz! 🙂

Mi az Utazzkutyáddal.hu-nál hisszük, hogy mindez lehetséges és meg is valósítjuk számotokra.

Ha van mód az együtt utazásra, bennünk fel sem merül a kérdés, hogy otthon hagyjuk a kutyát, míg mi nyaralunk. Néha ugyan nincs más megoldás, de valójában minden kutyás gazdi tudja, hogy kis kedvencünk velünk érzi a legjobban magát, bármilyen jó helyen hagynánk, míg mi távol vagyunk, ő egész idő alatt csak bennünket várna haza.

Így vigyük őt is magunkkal, alakítsuk úgy a szabadságunkat, és érezzük együtt jól magunkat! Hadd élvezze ő is a mi szabadságunk nyújtotta előnyöket, amikor egy kicsit több idő jut rá is. Neki is jár a kikapcsolódás, az új helyek felfedezése, a kirándulások, a tavakban pancsolás vagy télen épp a hóban hempergés. Minket is feltölt, amikor azt látjuk, hogy ő is mennyire boldog, hogy mennyire önfeledten élvezi az életet. Ha csak őt figyeljük, számunkra már az maga a kikapcsolódás!

Minket az Utazzkutyáddal.hu létrehozásával pontosan ezek a szempontok vezéreltek.

A mai kutyások már nem elsősorban haszon (vadászat, munka, házőrzés) céljából tartanak kutyákat. Mi inkább a társat látjuk bennük. Velük és rajtuk keresztül szeretnénk új közösségekhez tartozni, új baráti kört kialakítani, új élményeket szerezni. Mindehhez természetesen az utazás is hozzá tartozik.

Sok országban már természetes, hogy a kutyás gazdák utazásukra, nyaralásukra magukkal viszik négylábú kedvencüket is. Szerencsére már nálunk is kialakulóban van ez, és egyre több helyen fogadják őket is szeretettel.
Kutyabarát szálláshelyeketüdülési és kirándulási lehetőségeket ajánlunk itthon és környező országokban is

A szállásokra a térképen történő böngészés mellett ország vagy város szerint is kereshetsz. A különböző kategóriájú szálláshelyekkel igyekszünk a lehető legtöbb igényt kielégíteni. Legyen szó magánházról, campingről, apartmanról vagy akár magas színvonalú szállodákról, nálunk megtalálhatod. A honlapon a szállásokon kívül összegyűjtöttünk kutyás kirándulóhelyeket és olyan tavakat, ahol kutyáink is fürödhetnek.

A szálláshelyeket kifejezetten kutyabarát szemmel kategorizáltuk

A szálláshelynél kis kutya piktogramok jelennek meg, melyek azt jelölik, hogy mennyire kutyabarát egy szálláshely. Minél több (max. 5 db) kis kép található egy adott szálláshelynél, annál szívesebben látják kedvencünket is velünk. Weboldalunkon csak olyan szállások (magánházak, apartmanok vagy szállodák) találhatók, ahol a vendégeket egy vagy akár több kutyával is fogadják.

Szakmai tanácsadás mind utaztatási, mind kutyás szempontból

Idegenforgalmi szakemberként és az ország egyik legnagyobb kutyaiskolájának aktív tagjaként szakmámat és hobbymat kötöm össze e weboldal létrehozásával. Célom a kutyás utazás népszerűsítése mind a szállásadók, mind az utazók körében. Weboldalunkkal igyekszünk a kutyás utazás minden szempontját figyelembe venni és megfelelő tanácsokkal szolgálni, hogy kedvenceddel igazán tartalmas kikapcsolódásban legyen részed.

Kutyás jó tanácsok, tudnivalók a gondtalan utazáshoz

A kutyával történő üdüléshez természetesen nagyon fontos egy igazi kutyabarát szállás, de van néhány tudnivaló, amelyek ismerete elengedhetetlen a zökkenőmentes kikapcsolódáshoz. Ezekkel az információkkal valamint néhány jótanáccsal és ötlettel szeretnénk az utazás előkészületeit megkönnyíteni és hozzájárulni a kutyával töltendő szabadidő kellemesebbé tételéhez. Mi mindenre kell figyelnünk, milyen előírások vannak, mit vigyünk feltétlenül magunkkal, ha kedvencünk is velünk utazik? Ezekre a kérdésre és még sok minden másra kapsz választ oldalunkon.

Személyre szabott ajánlatok, tanácsadás akár a honlapon nem szereplő szálláshelyekre és országokba is

Szívesen segítünk a megfelelő szállás megtalálásában. Kérd személyre szabott ajánlatainkat.

Nálunk kutyabiztosítást is köthetsz

Ma már kisállatainknak is köthetünk biztosítást. Ez nem utasbiztosításhoz hasonlít, hanem inkább egy általános biztosításhoz, amelyet betegségre vagy balesetre köthetünk.
Remélem, hogy ez a weboldal igazi segítséget nyújt majd, és egyre többen töltitek szabad időtöket kedvenceitekkel.

Kellemes aktív pihenést kívánunk!

Hosszú Noémi

A weboldal üzemeltetője