Kutyabarát panzió a Fertő-tónál

Kutyabarát szolgáltatások

  • A szállásadó a kutyáknak kutyafekhelyeket, kis kosarakat biztosít.
  • A környéken kellemes sétaútvonalak találhatók.
  • Hegykőn és a környező településeken is vannak horgásztavak, ahol lehet a kutyákat úsztatni.

 

 

A panzió Hegykőn, a Fertő-tó partján található. A falu „kincse”, a gyógyfürdő télen-nyáron kínálja gyógyító, pihentető programjait. A panzió 1996 óta nyújt kellemes szállást a látogatóknak, védnöki táblás éttermét leginkább visszatérő vendégek keresik fel.

Szolgáltatások
A Panzióban 23 szoba 45 férőhellyel várja a vendégeket. Minden szobához fürdőszoba, TV, rádió, hűtőszekrény, hajszárító, telefon és Internet-csatlakozás tartozik. A fenyőbútor és a sok természetes anyag otthonos hangulatot áraszt. A szobák a földszinten és az első emeleten találhatók. A földszinti három szobát kerekes székes vendégeknek is ajánljuk.
A vendégek kényelmét és biztonságát saját parkoló, videó megfigyelő valamint kártyás beléptető rendszer szolgálja.
A panzió egész területén ingyenes WIFI HotSpot működik.

A Party-ház, a Panzió szomszédos épülete, a recepciótól 20 m-re található, melyben 8 szoba 22 férőhellyel várja a vendégeket. A földszinten 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, 1 tágas nappali, melyben konyha, étkező és társalgó található. Egybenyitva és külön is használható. Az emeleten 6 db kétágyas szoba pótágyakkal maximum 16 fő részére.
Minden szobához fürdőszoba, TV, hűtőszekrény tartozik. A tágas „közös” konyha miatt főként baráti társaságoknak ajánljuk.

Kutyabarát szolgáltatások

A szállásadók a kutyáknak kutyafekhelyeket, kis kosarakat biztosítanak.

A környéken kellemes sétaútvonalak találhatók, valamint Hegykőn, illetve a környező településeken is vannak horgásztavak, ahol lehet a kutyákat úsztatni.

Kérj személyre szabott ajánlatot a Vendégek száma és a kívánt időpont megjelölésével. Ajánlatkérésedre a lehető leggyorsabban e-mailben válaszolunk.

Ajánlatkérés

 

 

Térkép